Bio

21192524_10154903028968148_9073755214732403841_n

Katrin heeft als professional al wat watertjes doorzwommen. Verschillende leidinggevende functies van eerste lijn tot directieniveau hebben haar in staat gesteld om een organisatie, zowel profit als non profit, in al haar geledingen te leren kennen en ook goed te begrijpen.

Het begeleiden en laten verhogen van het leervermogen van medewerkers is hierin steeds een rode draad geweest. Coaching is dan een logisch gevolg voor haar geweest. Meer dan 25 jaar bedrijfservaring zet zij in haar coachingstrajecten als certified coach.

Zij heeft ook zichzelf verder ontwikkeld via diverse leiderschapstrainingen, executive MBA, NLP en recentelijk heeft ze haar opleiding als integratief psychotherapeut afgerond. In je kracht kunnen staan en anderen hierin faciliteren is voor Katrin een belangrijk gegeven. Ze gaat uit van de krachtbron die in iedere persoon aanwezig is en gaat hiermee aan de slag.

Om deze bron te kunnen ervaren is vaak rust en stilte nodig. Door middel van aandachtsvolle aanwezigheid, gerichte vraagstelling en het inzetten van haar ervaring zorgt zij ervoor dat tijdens een coachingstraject rust in de chaos kan ervaren worden.
Vragen kunnen hierdoor duidelijker worden en mogelijke oplossingen kunnen zich aanbieden.

Dit leidt tot meer evenwicht en balans waardoor mensen beter weten en voelen waar hun kracht ligt en hoe ze dit het beste kunnen inzetten voor de organisatie. Hierdoor kan zowel de persoon als de organisatie groeien door middel van geïnspireerde actie.

Enkele woorden die haar als coach typeren: ontwapenend, ervaringsgericht, creatief & out-of-the box, resultaat en actiegericht, enthousiast en krachtig.

Katrin haalt haar inspiratie uit zingen, lezen, schrijven, lichaamswerk en meditatie.

“Verander jezelf en de rest verandert mee.”