Archives for workshops

Johnny Weustenraed

We zijn ontzettend blij hoe Katrin ons team ondersteunt. Haar openheid en bereidwilligheid om met eender welke opdracht aan de slag te gaan is zeer fijn om te ervaren. Haar ruime expertise in zowel de economische wereld en ook haar grote verbondenheid met de non-profit zorgen ervoor dat zij makkelijk verbinding kan leggen met alle deelnemers tijdens trainingen. Haar therapeutisch achtergrond zorgt er dan weer voor dat deelnemers zich makkelijk openstellen en vertrouwd voelen om die informatie te delen die nodig is om een training succesvol te laten zijn. Hoe wij Katrin dus ervaren: rustgevend, empathisch, verbindend, communicatief en ook
Read More

Testimonial Categories: homepage, referenties en workshops

Harley Lovegrove

I have known Katrin since 2008, her broad experience in business and life combines with her academic education and self-learning in such a way to offer people and businesses the ability to understand where they are, where they have come from and, most importantly, their options for moving forward.  Katrin is an astute, sensitive and kind person who has not only helped me on my journey but also countless others as a coach, councillor and interim manager.
Read More

Testimonial Categories: homepage, referenties en workshops

Wouter Geerts Stafmedewerker Thuisverplegingsteam Wim Lemmens

Als Thuisverplegingsteam van zelfstandige thuisverpleegkundigen komen wij regelmatig in moeilijke situaties terecht. Wij waren al een tijdje op zoek naar een goede coach om onze verpleegkundigen bij te staan rond specifieke thema’s. Wij zijn bij Katrin terecht gekomen en hebben hier echt heel wat hulp aan. Katrin organiseert intervisies en workshops voor onze verpleegkundigen die hier steeds unaniem heel erg tevreden over zijn! “Verbindende communicatie” en “zelfzorg voor thuisverpleegkundigen” zijn echte aanraders!
Read More

Testimonial Categories: homepage, referenties en workshops

Sabine Hoofdt

Ik leerde Katrin kennen tijdens een workshop ‘Durf te vragen’. Ik vond het concept zo geweldig dat ik dit ook wou voorstellen aan een jong publiek van studenten en starters. Sinds enkele jaren verzorgt Katrin deze workshop tijdens onze Competences-day voor onze Nederlandstalige en Engelstalige studenten Handelswetenschappen van KU Leuven. Deze deelnemers hebben na afloop steevast een pak nieuwe mogelijke oplossingen en invalshoeken die een antwoord kunnen bieden op hun studie gerelateerde vragen. En Katrin begeleidt hen hierbij op haar eigen rustige en enthousiasmerende wijze. Mooi !  
Read More

Testimonial Categories: homepage, referenties en workshops

Elke Nuyens

Reeds enkele jaren werk ik intensief samen met Katrin Derboven. Zij is een mature therapeute met veel levenswijsheid, die goed in haar vel zit. Ze straalt een vriendelijke rust uit die veel vertrouwen geeft. Ze heeft haar voeten stevig op de grond en tegelijk een open geest met veel creativiteit en humor. Steeds blijft ze zichzelf verder ontplooien. Ze biedt een afgebakend traject aan met een stabiele ondersteuning. Je kan naar haar verwijzen voor allerlei problematieken, met een extra specialisatie in rouwprocesen. Mij geeft het ook vertrouwen dat ze reeds meerdere leidinggevende functies achter de rug heeft en ook dat
Read More

Testimonial Categories: homepage, referenties en workshops