Over
Katrin

Over
Katrin

In 2006 had ik nooit gedacht dat ik meer dan een decennium later als psychotherapeut zou werken. Of dat ik workshops zou geven. Ik zou eens hard gelachen hebben want ik was toen met andere dingen bezig. Leiding geven bij de management school in Antwerpen, hard werken en carrière maken.

Een telefoontje uit Afrika dat me meldde dat mijn vader plots gestorven was, gaf mij een wake up call. Door stil te staan bij mijn rouwproces heb ik veel geleerd over mezelf als mens en professional. Ik heb ontdekt dat er steeds goud verborgen zit in de pijn. En die zoektocht ga ik graag met jou aan.

Katrin als psychotherapeut

Als professional werk ik op een pragmatische manier met mijn clienten richting de gewenste verandering. Mijn aanpak bestaat uit een combinatie van kennisoverdracht en ervaringen opdoen via oefeningen.

Meer zelfkennis, betere zelfzorg en aangepaste acties zorgen ervoor dat  je sneller in jouw gewenst leven komt.  Door mijn pragmatische aanpak begeleid ik je op een authentieke en oprechte manier. Er wordt gewerkt met het hoofd, de handen en het hart. Recente inzichten vanuit neurowetenschappen wordt geïntegreerd.

Wat clienten over me zeggen

“Door de ervaren mildheid ben ik ook zelf zachter geworden naar mezelf en de medewerkers”

“Dankzij jouw ervaring als leiding gevende zorg jij mee voor praktische transfer naar het dagelijkse leven”

“Een eerlijk en to the point klankbord”

“Dankzij de praktische tips en tools kan ik echt verdere stappen zetten”

Katrin als mens

Van nature uit ben ik heel nieuwsgierig naar andere mensen. Ik stel me graag open en mild op. Ik kan enthousiast meedenken over jouw dromen, jouw gewenste resultaten en vanuit mijn professionele ervaring directe vragen stellen.

Vanuit een procesgerichte aanpak werk ik met jou naar jouw doelen. Ik fungeer dan als een stimulerende psychotherapeut om samen doelen te ontdekken. Ik zie waar jij goed in bent, waar jouw verlangen ligt en ik help jou daarin nog beter te worden.

Professionele achtergrond

Mijn eigen professionele achtergrond ligt voornamelijk in het economische en het communicatieve, aangevuld met verdiepend werk in het energetische en therapeutische.

Mijn behaalde diploma’s zijn oa Master TEW (Leuven), E MBA (Antwerpen)

Master practioner NLP (Arcturus),  Certified personal coach (Quintessence) , Interactionele vormgeving (Educatieve Academie)

Ontvang mijn Zielsinspiratie in jouw mailbox

* verplicht veld