Wat mijn
cliënten
zeggen.

Wat mijn
cliënten
zeggen.

Johnny Weustenraed

We zijn ontzettend blij hoe Katrin ons team ondersteunt. Haar openheid en bereidwilligheid om met eender welke opdracht aan de slag te gaan is zeer fijn om te ervaren. Haar ruime expertise in zowel de economische wereld en ook haar grote verbondenheid met de non-profit zorgen ervoor dat zij makkelijk verbinding kan leggen met alle deelnemers tijdens trainingen. Haar therapeutisch achtergrond zorgt er dan weer voor dat deelnemers zich makkelijk openstellen en vertrouwd voelen om die informatie te delen die nodig is om een training succesvol te laten zijn. Hoe wij Katrin dus ervaren: rustgevend, empathisch, verbindend, communicatief en ook analytisch, kracht en oplossingsgericht.

Johnny Weustenraed
zakelijk leider C-time

An Ferket

Soms kom je in je privé- of professionele leven hindernissen tegen die je belemmeren te groeien. Katrin is op die momenten de juiste coach. Ze legt je geen woorden in de mond maar begleidt je waardoor je zelf de oplossing vindt. Dit laatste vind ik zeer belangrijk, omdat je hierdoor ook zelf achter je eigen beslissing staat. Iets wat uit jezelf komt, is ook gemakkelijker toe te passen. Op die manier heeft Katrin heel veel betekend voor mij. Bedankt Katrin!

An Ferket
Retail Development Manager

Harley Lovegrove

I have known Katrin since 2008, her broad experience in business and life combines with her academic education and self-learning in such a way to offer people and businesses the ability to understand where they are, where they have come from and, most importantly, their options for moving forward.  Katrin is an astute, sensitive and kind person who has not only helped me on my journey but also countless others as a coach, councillor and interim manager.

Harley Lovegrove
managing partner Bayard Partnership

Liliane Van Loon

Een scheiding staat niet op de agenda als je met elkaar een leven begint maar toch overkomt het je. En dat is moeilijk.

De onzekerheid slaat toe, er moet van alles geregeld worden voor jezelf en je gezin, belangrijke levens-veranderende beslissingen dienen zich aan en dat op een moment dat je er emotioneel niet klaar voor bent.

Bedankt Katrin, jij staat dan steeds klaar om mijn klanten op te vangen en hen door deze emotionele rollercoaster te begeleiden. Mijn klanten vinden steun bij jou en leren dat afscheid nemen van elkaar ook ok is.

Voor mij ben je een onmisbaar aspect in bijna elke scheiding. Het lijkt raar, maar als mijn klanten jou gevonden hebben, gaat het afscheid een stuk makkelijker.

Bedankt voor je zorg voor onze klanten. Graag verwijs ik hen naar je door.

Liliane Van Loon
scheidingsconsulente, erkend fam.bemiddelaar

Vicky Tops

2 jaar geleden ben ik in contact gekomen met Katrin. Dit doordat ik enkele punten had om aan te werken om mijn toekomst rustiger tegemoet te gaan.

Een groot probleem is/was dat ik een stresskip ben en nogal impulsief. Hiermee heeft Katrin me leren omgaan.

Katrin heeft me geleerd om diverse zaken te relativeren en om er met andere ogen naar te kijken. Wat als ik nu eens op een andere manier reageer als normaal? Zou dit verschil maken? En ja inderdaad, dit maakt een verschil.

Ook hielp ze me zaken te zien vanuit iemand anders zijn standpunt.

Leren nadenken voor ik iets zeg of doe.

Katrin heeft me met allerlei zaken geholpen. Het begon met werken rond stress tot omgaan met andere mensen, verwerken van verlies en ook genieten van het leven.

Waarvoor ik Katrin het meeste dankbaar ben is dat ze me heeft geleerd om zelf gelukkig te zijn en iets graag te doen. Niet omdat iemand datgeen van je wilt of omdat het moet. Wat maakt mij gelukkig!

Dank u Katrin!

Vicky Tops
Prof@work

Christine Wittoeck

Sparren met katrin is altijd een eye opener. Ik heb haar leren kennen vanuit durf te vragen, haar creativiteit en out-of-the-box denkvermogen zijn geweldig. Het is cliché om te zeggen dat de oplossing in jezelf zit, je hebt echter iemand nodig om die oplossing los te wrikken zonder de oplossing op een dienblad aangeboden te krijgen. En daar past Katrin in het plaatje: vriendelijk doch doortasted, met zachte hand graait ze in  gigantische rugzak aan ervaring om jou en/of je team de weg naar de oplossing te vinden. Ze is voor mij een ideale sparringspartner, een vrijgevige dame met klasse.

Christine Wittoeck
Trainer coach

Wouter Geerts Stafmedewerker Thuisverplegingsteam Wim Lemmens

Als Thuisverplegingsteam van zelfstandige thuisverpleegkundigen komen wij regelmatig in moeilijke situaties terecht. Wij waren al een tijdje op zoek naar een goede coach om onze verpleegkundigen bij te staan rond specifieke thema’s. Wij zijn bij Katrin terecht gekomen en hebben hier echt heel wat hulp aan. Katrin organiseert intervisies en workshops voor onze verpleegkundigen die hier steeds unaniem heel erg tevreden over zijn! “Verbindende communicatie” en “zelfzorg voor thuisverpleegkundigen” zijn echte aanraders!

Wouter Geerts
Thuisverplegingsteam Wim Lemmens

Sabine Hoofdt

Ik leerde Katrin kennen tijdens een workshop ‘Durf te vragen’. Ik vond het concept zo geweldig dat ik dit ook wou voorstellen aan een jong publiek van studenten en starters. Sinds enkele jaren verzorgt Katrin deze workshop tijdens onze Competences-day voor onze Nederlandstalige en Engelstalige studenten Handelswetenschappen van KU Leuven. Deze deelnemers hebben na afloop steevast een pak nieuwe mogelijke oplossingen en invalshoeken die een antwoord kunnen bieden op hun studie gerelateerde vragen. En Katrin begeleidt hen hierbij op haar eigen rustige en enthousiasmerende wijze. Mooi !

 

Sabine Hoofdt Adviseur Praktijkoriëntatie KUL
Adviseur Praktijkoriëntatie Corporate Relations Office | Faculteit Economie & Bedrijfswetenschappen |

Elke Nuyens

Reeds enkele jaren werk ik intensief samen met Katrin Derboven. Zij is een mature therapeute met veel levenswijsheid, die goed in haar vel zit. Ze straalt een vriendelijke rust uit die veel vertrouwen geeft. Ze heeft haar voeten stevig op de grond en tegelijk een open geest met veel creativiteit en humor. Steeds blijft ze zichzelf verder ontplooien.

Ze biedt een afgebakend traject aan met een stabiele ondersteuning. Je kan naar haar verwijzen voor allerlei problematieken, met een extra specialisatie in rouwprocesen.

Mij geeft het ook vertrouwen dat ze reeds meerdere leidinggevende functies achter de rug heeft en ook dat zij verscheidene projecten heeft opgestart en mee vorm heeft gegeven.

Elke Nuyens - dokter transitie arts Geel

Tevreden contacten

Katrin

Meer zelfkennis, betere zelfzorg en aangepaste acties zorgen ervoor dat  je sneller in jouw gewenst leven komt.  Door mijn pragmatische aanpak begeleid ik op een authentieke en oprechte manier. Er wordt gewerkt met het hoofd, de handen en het hart. Recente inzichten vanuit neurowetenschappen wordt geïntegreerd.