Wat

Jouw stem is uniek. Dit wist je al wel zeker ? En nu is het ook wetenschappelijk bewezen. Elke persoon heeft een uniek patroon van trillingen die kunnen gemeten worden. Net zoals een vingerafdruk is jouw stem een expressie van jouw uniek zijn.

Het boeiende is dat je op basis van de stem kan gaan kijken hoe jouw persoonlijkheid eruit ziet.
De verbinding tussen trillingen, emoties en de hersens worden in kaart gebracht. Emoties beinvloeden ons denken en gedrag.
En dit kan heel interessante inzichten geven hoe jij je voelt, welke patronen er bewust of onbewust aanwezig zijn. Welke emoties al verwerkt zijn en welke nog niet. En hoe dit jouw gedrag beinvloedt. Wat laat je zien en wat niet?
Er wordt ook een inzicht gegeven in jouw fysieke toestand.

Kortom, een holistisch beeld wordt via jouw stem in kaart gebracht. En dit kan via een stemopname van ongeveer 3 minuten. Benieuwd?

Dit is wat Aquera het bedrijf dat de stemanalyse heeft ontwikkeld over het systeem te vertellen heeft : “De stemanalyse is een methode om aan de hand van een korte geluidsopname van de stem inzicht te krijgen in de persoon achter de stem.
De trillingen in onze stem staan in verbinding met onze emoties en de daarbij behorende hersengebieden en hersengolven.
Trillingen die in sterkte of in toon afwijken van uw eigen “basistoon” worden door VA in kaart gebracht.
Op basis van een opname van de stem wordt een uitgebreide analyse gemaakt van de persoonlijke, emotionele en fysieke gesteldheid.”