Weggeefwoensdag geweldig idee

Enkele weken geleden heb ik mijn eerste stappen gezet als Durftevragen begeleider in Vlaanderen. Vanuit het idee dat er zoveel overvloed is en daaruit veel sociale overwaarde aanwezig is, kunnen mensen stappen zetten om effectief hun vraag te stellen aan een groep mensen. Durf gewoon jouw vraag te stellen en wees benieuwd wat er dan allemaal komt aan tips en hints. Een heel positieve ervaring. Ik vertel er graag later nog meer over.

Nu vanuit hetzelfde kader van overvloed wil ik mee doen aan weggeefwoensdag. Een woensdag waarop je kan geven en delen.

En ik wil nu een uurtje skype coaching weggeven. Tijdens dit uur kunnen we samen kijken naar jouw vraag en zoeken naar mogelijke oplossingen, tips enzoverder. Als jou dit interesseert ga naar de contact pagina : laat een berichtje achter of  stuur me een mailtje en ik neem contact met je op.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s