Mingle moods in het Huis Happaert

Get in the mood to mingle

Next Mingle Antwerpen: 17 april 2012
Belevingen @ Huis Happaert

Voor personen die zich graag laten verrassen!

Op 17 april 2012 is er een zeer aparte Mingle editie! We starten alvast met een speciale plek: Huis Happaert in Antwerpen. Het is een prachtig huis met allemaal kleine kamertjes en daar gaan speciale belevingen plaatsvinden. Op deze belevingsavond krijg je de kans om vanalles mee te maken.

We gaan nog niet op voorhand vertellen wat de inhoud gaat zijn van al die belevingen. Wie weet krijg je wel 11 minuten stilte aangeboden, ga je 22 minuten ‘out of control’,  krijg je 33 minuten de tijd voor een ‘durftevragen’, of word je 44 minuten ondergedompeld in een human design. Wat we wel al kunnen verklappen is dat er minstens een dertiental hele toffe professionals gaan mee doen om een zeer bijzondere avond te creëren. Het is dus bedoeld voor personen die openstaan voor een nieuwe belevenissen en zich graag laten verrassen.

Omwille van de unieke plek en de bijzondere workshops dienen we een maximum te plaatsen op het aantal deelnemers. 66 deelnemers zijn toegelaten. Aarzel dus niet langer en schrijf je snel in!
Locatie: Huis Happaert
Open: 18h00 – 23h30 | Inschrijven verplicht
Entree: €45,- p.p. | incl. aperitief, buffet, belevingen

Reacties zijn gesloten.