Hoe kan jij nog meer vanuit jouw kracht werken? 

Als psychotherapeut en trainer gebruik ik veel principes van de positieve psychologie ( Martin Seligman ea 2000 en verder) waarbij de stelling “van klacht naar kracht “centraal staat.

Seligman heeft een classificatie gemaakt waarbij  24 afzonderlijke sterke kanten worden gedefinieerd volgens een wetenschappelijke methode.

Er is een gratis online test die je kan helpen om te weten wat jouw krachten zijn :
https://www.viacharacter.org/survey/account/register

De resultaten van de test kunnen ingezet worden in therapie of ook in loopbaancoaching wat ik vanaf nu kan aanbieden via  samenwerking met Jobplezier.  (zie ook foto hierboven)

Deze coaching is gesubsidieerd door de VDAB en kost 40 euro voor 4 u begeleiding. Contacteer me gerust als je hierin interesse hebt.

Ben je benieuwd naar wat mijn krachten zijn volgens bovenstaande test? Hier volgen ze :

nieuwsgierigheid – hulpvaardigheid – liefde voor leren – perspectief kunnen bieden – waardering schoonheid en uitmuntendheid

De positieve psychologie leert ons nog meer namelijk hoe we een goed leven kunnen leiden. Een leidend principe hierin is het cultiveren van dankbaarheid.

Hoe kan je dankbaar zijn voor je krachten, jouw levensomstandigheden, jouw netwerk, de kleine en grote dingen in jouw leven?

Onderzoek wijst uit dat als je elke dag drie dingen opschrijft waarvoor je dankbaar bent en dit gedurende een week doet, dat jouw geluksgevoel al iets verhoogd zal zijn. Eens proberen de komende maand?

Ontvang mijn Zielsinspiratie in jouw mailbox!

* verplicht veld

Kan ik jou helpen?

Het begeleiden en laten verhogen van het leervermogen van medewerkers is hierin steeds een rode draad geweest. Coaching is dan een logisch gevolg voor haar geweest. Meer dan 25 jaar bedrijfservaring zet zij in haar expertise nu in om ondernemers te begeleiden in hun uitdagingen.